Vacature ProgrammaTeam ondersteuner (circa 24 uur per week)

Heb jij organisatietalent en kun je goed schrijven?

Voor onze stichting Extra ZorgSamen zoeken we een enthousiaste, proactieve ondersteuner.
We leveren een bijdrage aan de continuïteit van zorg door te zorgen dat oud-zorgprofessionals zich bij crisis in kunnen zetten. De focus ligt van ons werk richt zich op de inzet oud-zorgprofessionals, ze (regionaal) verbinden in community’s en bijdragen aan de inzetbaarheid van hen, ook op de lange termijn.

Wat ga je doen?
• In de dagelijkse praktijk ondersteun je het Programmateam, bestuur en Raad van Toezicht Extra ZorgSamen. Je zorgt voor afspraken met stakeholders en netwerkpartners en het ondersteunen daarvan. Je notuleert bij bijeenkomsten, werkt en denkt mee bij de uitwerking en acties en bewaakt de voortgang van afspraken.
• Je ondersteunt bij de communicatie: je schrijft mee of redigeert teksten die vanuit het team worden opgesteld, je houdt de website en social media bij, etc.
• Je draagt bij aan een gestroomlijnde administratie van het programma, je structureert, verbindt en bewaakt de voortgang van acties uit het programma en teamplan.
• Je helpt mee waar het gaat om het organiseren van activiteiten voor de zorgprofessionals van de community, zoals mailings, onderzoek en (online)bijeenkomsten.

Je werkt vooral samen met het team van de Programmamanager en de Communitymanagers. Als steun en toeverlaat zorg je dat ieder zich helemaal op het werk kan richten. En je wordt aangestuurd en legt verantwoording af aan de Programmamanager.

Wij zoeken
• Min. 5 jaar relevante ervaring als management assistent / ondersteuning bij programma’s, bij voorkeur ook in de zorg.
• HBO werk- en denkniveau.
• Ervaring met (online) communicatie werkzaamheden.
• Bekend met het werken in een politieke, complexe omgeving, integer en organisatiesensitief. Vaardig op verschillende niveaus. Je weet hoofd- en bijzaken te scheiden.
• Organisatietalent en daadkracht. Brengt structuur aan, stelt goede prioriteiten, is daar vasthoudend in met een probleemoplossende mentaliteit.
• Communicatief sterk: een kei in notuleren en verslaglegging en een heldere schrijfstijl.
• Teamspeler; denkt mee, biedt hulp en vraagt hulp.
• In staat om te relativeren, is stressbestendig en zet humor in om ook in moeilijke omstandigheden met plezier samen te werken.
• Kan Microsoft Office, Excel en Powerpoint dromen.

Wij bieden
Je werkt in een inspirerende omgeving van het netwerk Extra handen voor de zorg dat volledig ingericht is op flexibel samenwerken. Een open en prettige sfeer waar hard wordt gewerkt, maar ook informele (online) ontmoeting op waarde wordt geschat. We gaan uit van een zzp-overeenkomst, in eerste instantie voor een periode van een jaar.

Wie zijn wij?
Extra ZorgSamen levert een bijdrage aan de continuïteit van de zorg. We zijn een kleinschalig en flexibel team. We creëren oplossingen, innovatief en buiten de gebaande paden als dat nodig is. Maar vooral samen. Samen met mensen en organisaties die ook buiten de gebaande paden durven denken en zich met ons willen inzetten om dit doel te behalen.

Extra ZorgSamen maakt onderdeel uit van de netwerkorganisatie Extra handen voor de zorg. Dit is een breed, niet-commercieel samenwerkingsverband van brancheorganisaties, vakbonden, regionale werkgeversorganisaties, beroepsverenigingen, Extra ZorgSamen en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Deze samenwerking verbindt aanbod voor extra zorgpersoneel aan zorgorganisaties die daar door de coronacrisis behoefte aan hebben.

Interesse?
Spreekt deze gezamenlijke opdracht je aan en herken je jezelf in het profiel? En ben je direct beschikbaar? Dan vragen wij je zo snel mogelijk te reageren, maar uiterlijk 18 december 2020. Je kunt jouw CV met korte motivatie en je tarief sturen naar info@extrazorgsamen.nl. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Voor vragen over de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Angela Lanting via angela@extrazorgsamen.nl.

Wij voeren de werving en selectie zelf uit; acquisitie naar aanleiding van deze vacature is dan ook niet nodig.